Türkiye Okullar Arası Zekâ Oyunları Şampiyonası

Öğrencilerin düşünme, karar verme ve problem çözme becerilerini geliştirmek, yardımlaşma ve takım çalışması alışkanlıkları kazandırmak amacıyla Türkiye Zekâ Vakfı tarafından Millî Eğitim Bakanlığı ve TÜBİTAK destekleriyle bu yıl başlatılan Türkiye Okullar Arası Zekâ Oyunları Şampiyonası İl Finalleri Sınavında Mehmetçik Ortaokulu takımı ilimizi temsil etme hakkını kazandı.Takım sorumlusu matematik öğretmeni Ela SOLMAZ rehberliğinde Mehmetçik Ortaokulu zekâ oyunları takımı ( Meryem SAN-Ceylin BOZDEMİR-Mehmet Taha HAMZA- Elif Ecrin TURAN-Çağla ATASEVEN)16 Kasım 2019 tarihinde Erzurum'da düzenlenecek olan Bölge Finalleri Sınavına katılmaya hak kazandı. Öğretmen ve öğrencilerimizi gönülden tebrik eder, Bölge Finalleri Sınavında başarılar dileriz.

27.10.2019 2411

27-10-201927-10-2019