ERZİNCAN / MERKEZ - Mehmetçik Ortaokulu

Mrt

Erzincan Rehberlik Araştırma Merkezi Müdürlüğü 8. Sınıf Öğrencilerine Yönelik Çalışma Programı Örneği

Mrt

Erzincan Rehberlik Araştırma Merkezi Müdürlüğü 7. Sınıf Öğrencilerine Yönelik Çalışma Programı Örneği

Mrt

Erzincan Rehberlik Araştırma Merkezi Müdürlüğü 6. Sınıf Öğrencilerine Yönelik Çalışma Programı Örneği

Mrt

Erzincan Rehberlik Araştırma Merkezi Müdürlüğü 5. Sınıf Öğrencilerine Yönelik Çalışma Programı Örneği

Mrt

Kıymetli Velilerimiz Evde Eğitimi kontrol etmek üzere bir Bilişim görevlisi ile evinizi ziyaret etmemiz gerekiyor diye sizleri arayan numaralara itibar etmeyiniz.
Bu numaraları ACİLEN 155 Polis İmdat Hattına Bildiriniz.
Millî Eğitim Bakanlığımızın ve İl Millî Eğitim Müdürlüğümüzün böyle bir UYGULAMASI YOKTUR.
Bilgilerinize Sunarız...

EBA şifesi nasıl alınır

Şbt

Okulumuz öğretmenleriyle birebir görüşme sağlanması için görüşme zaman çizelgesi düzenlenmiştir.Görüşülmesi düşünülen öğretmenlerle çizelgede belirtilen zaman aralığında görüşülmesi,öğrencilerin durumunu sormak için,öğretmenlerin dersten çıkarılmaması veya derse girecek öğretmenlerin meşgul edilmemesi rica olunur.

8-D SINIFI 2018-2019 EĞİTİM/ÖĞRETİM YILI 2. YARIYIL DERS PROGRAMI

8-C SINIFI 2018-2019 EĞİTİM/ÖĞRETİM YILI 2. YARIYIL DERS PROGRAMI